14 Mart 2015 Cumartesi

2015 Bahar Saç Trendleri II Kupakızınınmakyajı

Merhabalar (:
Saçlarınız sizin için ne kadar önemli ? Günlük zamanınızın ne kadarını saçlarınıza ayırırsınız ?

2015 Bahar Saç Trendleri

Çoğu kadın saçlarına önem verir. Güzel,canlı ve sağlıklı görünmeleri için saatlerini harcayabilirler. Saçların bakımı evet çok önemli. Ama bakımlı saçlarımızın fark edilebilmesi için güzel ve trend modellerle desteklememiz gerekir. Her mevsim saçlarda yeni bir moda başlıyor. Bazen kısa saçlar, ombre saçlar, uzun saçlar, kazıtılmış saçlar, rengarenk saçlar... 
Modern bir görünüm için kendimize yakışan ve o dönem trendlerde olan saç modellerini tercih etmek bence çok önemli. 
Şimdi 2015 baharında trend olan saç modellerini öğrenip kendimize uygulayalım (:  

1.İri ve Bohem Dalgalar
Uzun saçlar geri döndü ! Uzun zamandır süren kısa saç trendi sonunda yerini uzun saça bıraktı. Ben de uzun saç severlerdenim ((: Ancak uğraşılmamış, dağınık ve doğal görünüm hala moda. Ve bu görünüme eklenen dalgalar... Yapması da oldukça kolay, denenmeli.

Bohem Dalgalar

2.Örgü
Süper kolay olan ve her türlü ortama adapte edilebilen bir modeldir. Bu yüzden de popülerliğini hiç kaybetmeyecek. Günlük kullanım için daha salaş bir model, gece kullanım için ise daha şık bir model tercih ederek tüm günü örgülü saçlarla bile geçirebilirsiniz.

Saç Örgü Modeli

3.At Kuyruğu
Sıcak havaların vazgeçilmezi... Yine her ortama uydurabileceğiniz ve çok pratik olan bir model.

At Kuyruğu Saç Modeli

4.Topuz
Topuzlarda da aynı uğraşılmamış ve dağınık haller devam ediyor. Kıvırın, tokalayın, çıkın... Vallahi bak. Ayrıca örgü ve dalgalarla birleştirerek farklı modeller de elde edebilirsiniz.

Topuz Saç Modeli

5.Islak Görünüm
Hiç sevmem şu modeli. Bence sadece defilelerde kullanılabilir. Günlük hayatta nasıl kullanılacak ki ? Neyse, elbet bunun da seveni vardır. Islak görünüm sağlayan jöleler işinizi görecektir.

Islak Görünüm Saç Modeli

6.Yarım Topuz
Sonunda farklı bir model (: Ev saçı sokağa çıktı. Yarım at kuyruğu yapacakmış gibi üst kısımdan bir parça saçı alıp lastiğin içinden tam geçirmeden yarım bırakarak elde edebilirsiniz.

Yarım Topuz Saç Modeli

7.Saç Aksesuarları
Bayılırım saçımda aksesuar kullanmaya. Taçlar, bantlar, tüyler... Hadi hepsini takıp takıştıralım. En basit modeli yapsak bile bir aksesuar her şeyi şahane gösterebilir.

Saç Aksesuarları

Artı olarak eklemek istediğim 2 model daha var. Bir tanesi düşük ama hacimli bir at kuyruğu... Eğer benim gibi kafanızın tepe kısmı yüksek değilse 'krepe krepe üstüne' nin nasıl abartılı duramadığını biliyorsunuzdur. Bunun için hacimli modellerin bendeki yeri hep ayrı. Artık at kuyruğunu düşük kullanabileceğim bu modeli sizinle de paylaşmak istedim. 

Düşük Hacimli At Kuyruğu

Uğraşılmamış dalgalar ve at kuyruğunu birleştirmiş bir model bence çok modern ve kullanışlı.

Diğeri ise örgü ve iri dalgaların birleşimi olan bir saç modeli. En sevdiğim ikili diyebilirim.

Örgülü bohem dalga saç modeli

Çok sade olmasın ama çok da uğraştırmasın dediğiniz zamanlar için ideal. Bir kaç aksesuarla daha da zenginleştirebilirsiniz.

Benim 2015 Bahar Saç Trendleri yazım bu kadardı. En sevdiğiniz model hangisi oldu benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sosyal medya hesaplarımdan beni takip etmeyi unutmayın. Özellikle Instagram'da oldukça aktifim (: Sağ en üstte linklerini bulabilirsiniz. Ayrıca yarın sınava girecek olan herkese başarılar dilerim.
Gününüz güzel geçsin. -xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder